Villa de France

→ English version


Midt i hjertet av Provence står et eldre murhus, som har blitt renovert til å bli et idyllisk feriehus med nytt basseng.

Tomten på over 3 mål bærer preg av en lang historie med en forhage i sen renessansestil. Det ble viktig å ta med hagens historie videre inn i det nye hagedesignet.

Under det gamle platantreet kan gjestene nyte sene kvelder med fyr i peisen og pizza fra pizzaovnen på nye utekjøkkenet.

Ved bassenget er det solsenger og oliventrær i terracotta potter, men også et sittehjørne med tak dersom man trenger en pause fra sola.

En allé av cypresser eller mandeltrær leder til en utestue i klassisk middelhavsstil. Når sola blir for varm, kan du trekke deg hit for å lese eller spille sjakk med utsikt over hagen. En boulebane omgitt av lyslenker og blomstrende roser ble plassert i enden av hagen med en bålplass for sene kvelder med boulespill.

I fruktlunden kan du nipse med deg det du måtte ønske av frukt, druer og nøtter. Og siden vi er midt i hjertet av lavendel- produksjonen.. hvorfor ikke lage sin en egen lavendelåker med oliventrær?

Et feriehus i Frankrike byr også på utfordringer med vedlikehold og tørke. Vedlikeholdsfri kanter, robotklipper samt redisponering- og lagring av regnvann ble noen av tiltakene vi anbefalte. I tillegg har alle plantene blitt strengt valgt ut med tanke på evnen til å tolerere tørke.

Her kan du leve det gode og deilige liv i hagen til feriehuset Maison de Line. Vi takker for tilliten til dette spennende prosjektet og ser frem til å designe nye middelhavshager.